Overwater T-C-C

Maatwerk

 MaatwerkAansluiten op wat jij nodig hebt!


Mijn specialisatie is persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden, medewerkers en teams binnen commerciële organisaties. Daarom is maatwerk op dit gebied dan ook vaak een must. Met een enthousiaste, praktijkgerichte aanpak richt ik coaching en training altijd op het behalen van de ontwikkeldoelen die we van te voren gezamenlijk hebben vastgesteld.

Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden van maatwerkoplossingen voor jouw organisatie te bespreken!

 

 

Bij maatwerk werk ik volgens een aantal vaste stappen


1. Kennismaking

De eerste stap naar een succesvol resultaat is de kennismaking. Dit met de bedoeling je te inspireren en laten ervaren wat ik kan bieden. Uiteindelijk is het behalen van jouw organisatie ontwikkeldoelen ook mijn doel.

Kennismaken
2. Analyse

Stap twee is het analyseren van het ontwikkelvraagstuk in jouw organisatie. Want is het vraagstuk wel op te lossen met leren? Zo ja, dan vertaal ik je ontwikkeldoel naar een programma op maat die optimaal aansluit bij jouw praktijksituatie.

Analyse
3. Voorstel 

Op basis van de analyse wordt er voor jou een maatwerk voorstel gemaakt. Hierin staat een duidelijk overzicht van het aanbod en de tarieven voor jouw maatwerkoplossing. Dus geen verrassingen achteraf!

Voorstel
4. Uitvoering

Wanneer we het eens zijn over het voorstel, ga ik vervolgens het leertraject voor je plannen en uitvoeren. Dit gebeurt uiteraard onder mijn leiding als ervaren en inspirerende trainer/coach.

Uitvoering
5. Evaluatie

Na afloop van het ontwikkeltraject vindt er een evaluatie plaats. Hierop volgt vervolgens nog een persoonlijk gesprek met jou als opdrachtgever. In dit persoonlijk gesprek bespreek ik hoe het traject is verlopen, welk resultaat is behaald en wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn. Dit om borging in de organisatie te waarborgen en het maximale uit het trainingsprogramma te halen.

Evaluatie
6. Follow-up

Tenslotte is er na 3 tot 6 maanden eventueel een follow up, want na een ontwikkeltraject vallen deelnemers nog weleens terug in hun oude vertrouwde gedrag. Vragen zoals: Wat gaat nog steeds goed?  Wat niet? En wat wil men nog (bij) leren, zijn belangrijke onderwerpen die bij een follow up aan bod komen.

Follow up