Overwater T-C-C

Praktijkgerichte leerprogramma’s


praktijkgerichtAlle training- en coachingprogramma’s zijn geen lange theoretische uiteenzettingen, maar juist heel praktijkgericht. Je oefent met werkgerelateerde scenario’s en de onsite leeropdrachten zijn uitdagend en afgestemd op echte praktijksituaties.

Verder krijg je niet alleen inzicht in je huidige gedrag en houding, je leert ook hoe je je communicatieve vaardigheden kunt verbeteren en hoe je deze uiteindelijk in de praktijk nuttig kunt toepassen.

Voor de organisatie betekent dit dat iedereen elkaar beter leert begrijpen. Talent wordt zichtbaar en je professionals kunnen hierdoor doelgerichter ingezet worden. Daarnaast ontstaat er ook binding met de organisatie doordat leren aangemoedigd wordt.

 Op maat gemaakte leerprogramma’s


Heb je specifieke behoeften of wensen? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Maatwerk aansluitend op jouw organisatie doeleinden is mijn expertise.

Dus, heb je een specifiek ontwikkelvraagstuk die aanluit bij mijn kennis en kunde? Dan vertaal ik dit samen met jou naar een programma op maat die optimaal aansluit bij jullie praktijksituatie.

Consultancy


Soms heeft een afdeling extra hulp nodig. Dit omdat het om wat voor reden dan ook niet lekker loopt.  Ik adviseer en begeleid afdelingen tijdens verander- en verbeterprocessen (zowel team en individu) met een aanpak die zijn succes heeft bewezen.